INSTRUKTORI

Irma Kolishevska

PRAKSA, SEMINARI, PREDAVANJA:

  • “Hosa Fitness (Yoga) Centar” Peking, Kina od 2008 – 2014 (Hatha Yoga praksa)
  • “Aomai Fitness (Yoga) Centar” Peking, Kina 2014 – 2015 (Hatha yoga praksa,mentor Yogi Ashit iz Indije)
  • “Arhanta Yoga International” 2015 jednomesecni intenzivni kurs u Holandiji za yoga instruktore, skola yoge Yogi Rama iz Indije
  • “LTyoga SPA” Shenzhen, Kina 2016 (instruktor, Hatha Yoga)
  • “Vidya Yoga” Beograd (skola Dragana Loncara) 2016, Kundalini Yoga seminar (predavac Walter Ruta Thirak)

SERTIFIKATI:

  • Sertifikat od 200h za instruktora Yoge (asana, pranajama, meditacija, anatomija, metodologija držanja časa, Yoga & Veda filozofija)Arhanta Yoga International yoga school, Netherlands – škola yoge Yogija Rama iz Indije

  • Sportski instruktor – specijalista yoge, uverenje za 240h – Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, Beograd

  • Sertifikat za pohađanje Kundalini seminara 2016g, Vidya Yoga škola Dragana Lončara

Kosijer Jovana

 

Svoju joga praksu započinje 2016. godine, vežbajući u udruženju “Joga za savremenog čoveka”. Da bi produbila svoje znanje i veštine, završava kurs za operativnog trenera fitnes joge na Fakultetu fizičke kulture u Novom Sadu.

Takođe završava obuku za Yin joga trenera. Ova obuka Jovani otvara vrata ka raznolikim praksama i pristupima jogi, što joj omogućava da prilagodi časove različitim potrebama i ciljevima vežbača.

Kao predani praktikant i sertifikovana instruktorka joge, redovno vodi časove i svakom vežbaču pristupa sa ciljem da ga inspiriše da pronađe unutrašnji mir, balans i snagu.

Nataša Zeković

Strastveni instruktor yoge sa više od 6 godina lične prakse, Hatha, Vinyasa i Yin Yoga. Posvećenost pružanju detaljnih instrukcija i savetovanju učenika, istovremeno ih motivišuci da pronađu pravi unutrašnji mir i svoje najzdravije ja. Rađanje ljubavi i poštovanja prema umetnosti yoge i svemu što ona obuhvata. Kreativnost u planiranju lekcija koje podržavaju i pružaju dobrobit svakom učeniku.

Na nju je veliki uticaj imao njen prvi učitelj Visnu Prasad, koji ju je ohrabrivao na njenom putovanju, kao i Krisna Devi, sa kojom se povezala tokom školovanja.

Njen pristup yogi ostaje fokusiran na ravnotežu između snage, fleksibilnosti, nežnosti, i poštovanja Vašeg tela. Njen čas Vam omogućava da se krećete, znojite, dišete, i uživate u potpunom opuštanju.

SERTIFIKATI, OBRAZOVANJE:

  •  “Joga Yoga” 200h Kurs za instruktora yoge (asana, pranayama, meditacija, anatomija, metodologija časa; Vinyasa, Hatha, Yin Yoga) 2019 , Bali, Indonesia. Glavni predavač – Joseph Berridge.
  • Sound Therapy, “Ocean of Peace” Radionica, 2019, Bali, Indonesia.