Biznis yoga

Moderan stil života čini da sve više vremena provodimo u okruženju koje ograničava fizičku aktivnost i zahteva duže sedenje – na poslu, u vožnji. Višesatno obavljanje radnih zadataka u sedećem položaju najčešće stvara napetost u predelu kičme, vrata i ramena. Napetost prelazi u bol i dodatno opterećuje vaš organizam kroz pad energije i smanjenje koncentracije.

Najefikasnije rešenje za bolove i nelagodnost koji su izazvani sedenjem je održavanje pravilnog držanja tela. Biznis Yoga omogućava da kroz posebno osmišljene vežbe za jačanje kičmenog stuba uspostavite pravilnu posturu. Na taj način ćete ukloniti tegobe, olakšati sedenje i kretanje i povećati nivo energije u organizmu – prirodno i bezbedno.

 

Kome je namenjen program?

 

Svima koji osećaju tegobe u kičmi i vratu usled dugog sedenja na poslu Poslovnim ljudima koji žele da vežbaju Yogu pre posla
Sprečite bolove i ukočenost i olakšajte sedenje za računarom ili volanom. 

 

Postignite optimalan nivo energije i koncentracije za obavljanje radnih zadataka.

 

Kako izgledaju časovi Biznis Yoge?

Časovi Biznis Yoge su osmišljeni tako da se podigne energija, stabilizuje karlica, ojačaju leđa, ramena i vrat i ukloni osećaj  bola i neprijatnosti. Čas počinje sa kratkim opuštanjem, gde pažnju usmeravamo na sebe, svoje telo i dah. Posle opuštanja, počinjemo sa povezivanjem položaja (asana), gde će akcenat biti na povećanju pokretljivosti u predelu karlice, duž celog kičmenog stuba, zajedno sa ramenima i mišićima vratnog dela. Konstantnim pomeranjem zglobova, istezanjem i kontrahovanjem mišića, podmazujete zglobove i prokrvljujete mišiće, što će vam u toku dana olakšati sedenje i samo kretanje. Podignuta energija unutar tela vam pomaže da se skoncentrišete i zadržite pažnju na dnevne zadatke.

KO VODI PROGRAM?

Program vodi Saša Lukić, instruktor yoge – Biografija

Koja je cena programa?

2.500,00 din. (mesečna članarina)